Refleksoterapija stopala Flatz

Podrška u životu stiže na razne načine. Refleksoterapija je jedan od njih. Leon Flatz

Refleksoterapija stopala Flatz - Podrška u životu stiže na razne načine. Refleksoterapija je jedan od njih. Leon Flatz

Što kažu klijenti

Na refleksoterapiju kod Leona idem već više od dvije godine. Tako dugo trajanje tretmana govori koliko sam zadovoljna, a idem i dalje. Osim same refleksoterapije, nakon čega se osjećam kao da je netko izbrisao sve moje brige, tu su i razgovori, razne preporuke, podrška i vođenje brige o meni. Puno toga što baš kod drugih i ne dobijete, samo tretman i to je to, nemaju uopće interesa za nas. Refleksoterapija je postala dio mog života i što reći nego Leone, hvala ti na tome.

Sanja O.

Nakon dvije godine istraživanja i čitanja o refleksoterapiji i njezinom povoljnom učinku na zdravlje, odlučila sam se javiti gospodinu Leonu i dogovorila prvi tretman 🙂 Osjećam se odlično i redovno već više od dvije godine idem na tretmane i jako mi pomažu u smirenju organizma, boljoj cirkulaciji i nisam više tako napeta. Sami tretman djeluje povoljno na cjelokupni organizam jer su naša stopala zapravo “organizam u malom”. Preporučila bih svakome refleksoterapiju, prvenstveno zbog zdravstvenih benefita, a i zbog Leona koji je iznimno smirena, topla, ugodna i pozitivna osoba, a ujedno i pun znanja, tako da ga uvijek možete pitati i za neki savjet, a i uvijek me opusti svojim odličnim smislom za humor 🙂 Tako da topla preporuka svima i nemojte predugo čekati da dođete na tretman, ja svaki put uživam i veselim se svakom tretmanu kao i moja stopala 😉

Belma H.

Kod Leona sam prvi put otišla na tretman refleksoterapije stopala prije cca 10ak godina. Ukočio mi se vrat i nisam mogla pomicati glavom. Neplanirano sam susrela Leona kojeg sam poznavala iz viđenja svega nekoliko mjeseci, a koji me tada pitao što mi se događa s glavom. Nakon što mi je rekao čime se bavi i objasnio koja je vrijednost i značenje refleksoterapije stopala o kojoj nisam znala gotovo ništa, a pogotovo nisam znala da postoji itko u RH koji se njome bavi, odlučila sam otići na tretman.
Po završetku tog prvog tretmana jednostavno nisam mogla vjerovati da mi je vrat “otkočen” i da mogu pomicati glavom normalno, bez ikakvih bolova.
Moram priznati da sam izuzetno sumnjala da mi tretman na stopalima može pomoći s bolovima u gornjim dijelovima tijela, vjerujem da nisam jedina, pa su sve moje sumnje definitivno bile neosnovane.
Od tada pa sve do danas vraćam se Leonu na tretmane koji mi izuzetno pomažu, a najviše kod bolova u kralježnici.
Toplo bih ga preporučila svima koji još nikada nisu bili na tretmanu da pruže priliku refleksoterapiji stopala i drugim tretmanima koje Leon može ponuditi korisnicima svojih usluga u borbi s bolovima koje imaju te općenito poboljšanju kvalitete zdravstvenog stanja svoga tijela.
Redovitost i kontinuiranost u tretmanima se pokazala da daje najbolje rezultate, kako kod mene, no isto tako i kod drugih osoba kojima sam preporučila Leonove usluge.

Željka K. V.

Kod Leona sam došla u trenutku kad je moje tijelo bilo jako upaljeno, od probavnih problema, do problema s glavoboljama. Uz promjenu načina prehrane i stila života, vjerujem da mi je refleksologija jako puno pomogla. Ako mi je prije masaže bio osjećaj upaljenosti, on bi tijekom tretmana nestao. Uz to Leon ima holistički pristup pa mi je dao i brojne informacije za prehranu i prirodno liječenje koje su mi bile jako korisne.

Iva M.

Idem jednom mjesečno u svrhu održanja dobrog općeg i zdravstvenog stanja. Leon je vrlo stručna, informirana i ugodna osobnost, a prostor miran i ugodan. Mogu reći samo riječi pohvale, a i dalje namjeravam ići, što govori samo za sebe.

Lidija P.


Pošto nisam osoba od masaža i tretmana, dugo mi je trebalo da se nekome “dam u ruke”.
Leon, kao izrazito smirena osoba i vrhunski profesionalac, učinio je pravu preobrazbu. Ne mogu opisati osjećaj opuštenosti i potpunosti nakon njegovog tretmana. Tretman je ugodan i opuštajući, a posebno je koristan sami razgovor s Leonom tijekom kojeg, malo po malo, upoznaješ sebe.

Zbog svakodnevnog bavljenja sportom, leđa mi dosta pate, ali tu mi Leon priskače s tretmanima mokse koje jednostavno obožavam. Također ih nemilice upražnjavam tijekom zimskim mjeseci kada me griju i čine zimu izdrživom.
Općenito, Leon će vam u jednoj toploj atmosferi učiniti život ugodnijim i smirenijim.

Aleksandra P.


Na refleksoterapiju sam kod Leona krenula u trudnoći na prijedlog prijateljice. Imala sam jaku potrebu za masažom stopala. Međutim dočekalo me je nešto puno bolje i zanimljivije. Tada sam otkrila da se refleksoterapija dosta razlikuje od masaže. Kako po načinu izvođenja tako i po načinu djelovanja. Bilo je to za mene pravo novo otkriće. U trudnoći mi je donijela osjećaj lakoće i mira.

Kod Leona sam na tretman vodila i svoju kćer Viktoriju. Kao beba imala je kolike što je dovelo do slabijeg trbušnog zida i pojave preponske kile. Uz pomoć tretmana kila se smanjila. Viktorija je poslije 5 tretmana izrazito promijenila raspoloženje. Od dosta nemirnog i ljutog djeteta postala je umiljata djevojčica.
Kao dodatak njenom oporavku ja sam nastavila s tretmanima. Kako je Leon napisao na svojoj web stranici “refleksoterapija je podrška u životu” tako sam se i ja osjećala podržano u remontu mog života.

Probala sam i tretmane moćnom moksom. Dubina djelovanja ove vrste tretmana je nevjerojatna. Toplina prodire duboko u tkiva i organe potičući njihov rad. Meni je uz refleksoterapiju doprinijela da se jako dobro osjećam i pomogla mi otkriti konkretne uzroke mog trenutačnog stanja.

Za sve one koji tragaju za nečim sto im može pomoći u održavanju i poboljšanju fizičkog i psihičkog zdravlja refleksoterapija kod Leona je prava stvar.

Ivana H.B.


Tretmani refleksoterapije kod Leona su izuzetno opuštajuće iskustvo, za vrijeme tretmana, a osjećaj traje dugo nakon tretmana. Također osjećam puno veću fleksibilnost kao i bolju cirkulaciju u stopalima pogotovo što su mi stopala bila uglavnom hladna.

Prije njega sam probala isti tretman kod nekoliko dugih osoba, ali nisam bila baš zadovoljna pristupom tretmanu i rezultatima, a nakon nekoliko njegovih tretmana mi je bilo jasno da je stručnjak u svom poslu. Također pristupa klijentu holistički, tijekom i poslije tretmana stalo mu je i iskreno brine o vama.

Posebno mi se sviđa tretman s moksom, za dodatnu toplinu i energiju. Najviše se sjećam osjećaja “lebdenja” nakon tretmana i opuštenosti, iako bih na tretman često došla nakon posla pod stresom i s ljutnjom.

Iskreno bih preporučila Leona svima koji sebi žele dobro.

Blaženka B.

Nakon liječenja uz pomoć suvremene medicine, tragala sam i za drugim pristupima zdravlju koji bi mi život učinili boljim, ali više-manje neuspješno. Kad sam čula za refleksoterapiju i gdina Leona Flatza, odlučila sam probati i to! Njegov individualan i smiren pristup i iskrena želja i volja za pomoć, osvojili su me već na prvom tretmanu.

Danas, nakon nekoliko mjeseci, mogu reći da je opravdao moje povjerenje! I sama sam ostala zatečena djelovanjem refleksoterapije na mojim stopalima, a kad je terapiju upotpunio Bachovim kapima, doslovce sam se preporodila.

Vjerujem da će i mojem sinu koji je Bachove kapi tek počeo koristiti pomoći u njegovoj burnoj pubertetskoj fazi. Ja se osjećam odlično u odnosu na ranije, a ljudskost i humanost gdina Leona ne poznaju granice.

Gdin Leon Flatz promijenio je moj život i velika mu hvala na tome!

Marijana J.

Prvi puta sam kod Leona na refleksoterapiju došla sasvim slučajno. Oduvijek uživam u masaži stopala, pa sam mislila da ću i ovdje dobiti tako nešto. No jedna od prvih stvari koje sam tu primijetila je da to nikako nije ‘samo jedna’ masaža stopala već vrlo moćna energetska tehnika. Moj tretman započinje uvijek s pitanjem: “Kako ste danas?” Te se nadovezuje s odgovorom od prošlog puta i analiziraju se dobitci.

A ja, ja sam svaki puta sve bolje, lepršam, stopala mi se više toliko ne hlade, općenito tijelo mi lakše zadržava toplinu, imam više energije, koncentracije i fokusa, povjerenja u procese svoga tijela.

Mene osobno se još jako dojmila povezanost naših nožnih prstića i zubiju. Jednom sam došla na tretman s upaljenim i oteknutim zubnim mesom iznad gornje lijeve trojke, a Leon je očito dobro prepoznao koji prstić na mojoj nozi treba pokušati pritisnuti s obzirom na moju tegobu jer se oteklina već nakon tog tretmana prepolovila. Sutradan, uz suradnju dodatnih saveznika iz prirode, oteklina se dodatno smanjila, da bi za par dana u potpunosti nestala.

Bila sam presretna što sam riješila svoju tegobu na tako prirodan i jednostavan način!

Tatjana K.


Više se ni ne sjećam iz kojeg sam razloga došla kod Leona. Ono čega se sjećam je da sam nakon prvog tretmana otkrila svoja stopala. Stopala! Ustala sam sa stola i stala na noge, kad osjetih nešto mekano, svileno, toplo i fleksibilno: moja stopala! U tjednu koji je uslijedio, na moje ushićenje, ustanovila sam da fizički mogu hodati, trčati ili planinariti kao nikada jer me pri tome više ne bole kukovi ili leđa – jer sad imam stopala koja obavljaju svoju prekrasnu funkciju podrške i oslonca.

Leon ima dar prepoznati što je osobi uistinu potrebno i to joj pružiti. Da li je to dekica, čokoladica, šala, ili ozbiljan uvid u traumu iz prošlosti, Leon prepoznaje i pruža. Njegovo je znanje holističko, intuicija potkrijepljena ozbiljnom predanošću tehnici, osjet u prstima, i u srcu.

Nakon inicijalnih dvanaest tretmana tijekom kojih je moje tijelo prošlo kroz razne faze transformacije, ono se sada predivno zna i samo vratiti u ravnotežu. A kad dohuja jesen i s njom izazovi mojem osnovnom elementu – vodi – Leon je tu da uz reflekso-tretman nadoda i tretman mokse, pomažući mojem tijelu da se i opet vrati u ravnotežu te bez problema posegne za životnom energijom potrebnom za zdrav, veseo i ispunjen život.

Zbog svega toga i mnogo toga više, zahvalna sam Leonu i njegovom daru.

Branka V.

Naši stari govorili su: “Svako zlo za neko dobro”. Tako je i mene bol u donjem dijelu kičme i dugotrajna bol u lijevom stopalu, “prisilila” da se okrenem sebi i počnem intenzivnije tražiti odgovore na važna životna pitanja. Intuitivno sam znala da trebam otići refleksologu. Masiranje stopala navečer mi je izvor opuštanja već jako dugo vremena. Jasno je da je refleksologija puno više od masiranja, no meni je svaki tretman, između ostalog, veliki užitak. I prilika za smijeh, jer Leon je vrlo duhovit i zabavan lik :-))

Leona sam na web-u pronašla “slučajno”. Odradila sam ciklus od 10 tretmana tijekom kojih su se događale promjene na svim razinama (fizičkoj, emocionalnoj, duhovnoj…). Nakon tretmana osjećala sam se umorno, no to nije “onaj” umor. Umorni ste, ali samo privremeno…jer znate i osjećate da unutar vas izvire neka nova, jača energija. Bol je nestala, ne sjećam se točno kada i u kom trenutku, ali nema je više.

Promijenila sam posao i moja svakodnevica danas izgleda bitno drugačije u pozitivnom smislu. Puno pozitivnih i lijepih stvari se događa svakodnevno…smijem se više i iz srca…mijenjam stvari koje me ne čine sretnom i nastojim što više uživati u malim stvarima… Proces je započeo, traje i što se mene tiče, neće završiti dok zaista ne počnem uživati u svakom trenutku, u sada.

I dalje povremeno odlazim na tretmane. Tretman je upotpunjen i Bachovim kapima. Holistički pristup na djelu, što je meni baš cool.

Preporučujem svima :-))

Sonja S.

Svaki tretman refleksoterapije kod gospodina Flatza za mene je bio poseban doživljaj iscjeljenja duše i tijela. Nakon svih tretmana ponovo sam hodala uzdignute glave jer su mi zglobovi ruku i nogu, načeti artritičnim promjenama, bili u dobroj funkciji!

Mira K.

Cista na jajniku se smanjila i od velike su nastale dvije male koje nije trebalo operirati. Najviše se sjećam osjećaja “lebdenja” nakon tretmana, opuštenosti, smirenja, optimizma i neke nove snage (više nego nakon treninga). Postala sam svjesna svojih stopala dok hodam i unatoč obući činilo mi se da hodam bosa po zemlji.

Svima koje poznam preporučila sam Vaše tretmane. Srdačan pozdrav i puno uspjeha u daljnjem radu.

Terezija M.

Već niz godina imala sam razne tegobe, neke sam uspješnije, a neke manje uspješno rješavala. Tu je u isto vrijeme bio vrlo zahtjevan posao, odgovornost i sve ono što već nosi život u ovom vremenu. U isto to vrijeme osjećala sam da ima “puno” u stopalima i zanimala se za refleksoterapiju, masirala ih samostalno jer nisam do odlaska kod Leona našla nikoga kome bi povjerila svoja stopala.

Prvo sam u Leonov centar otišla ja. I osjetila iznimnu lakoću u stopalima nakon početnih “trnaca” i sitnih boli, koji su me malo više okrenuli prema sebi. I to u pravom trenutku. Onda je otišao i moj partner. Naime planirali smo odlazak na još jedan IVF postupak, te se refleksoterapija nekako nametnula kao ono nešto što ne iziskuje puno angažmana, a daje veliku dobrobit. Uz još neke intervencije u prehrani, dodatni rad na opuštanju te nakon mojih 10 tretmana i partnerovih 5 tretmana, mi čekamo bebu.

Tretmani očito djeluju!  Hvala ti Leone!

I & A

Za tretmane refleksoterapije sam se odlučila nakon nekoliko neuspješnih pokušaja IVF-a i spontanog pobačaja. Već nakon par tretmana osjetila sam smirenost i čistoću misli, a uz Leona te njegovu podršku i brigu, naredni postupak IVF-a prošao je puno opuštenije.

Anesteziju sam podnijela bez mučnina, a transfer jajnih stanica bio je najlakši do sad. I uspješan! Nastavila sam s tretmanima i u trudnoći i osjećam se lagano, smireno i sretno.

J.G.

Leon Flatz je fenomenalan terapeut. Prije svega stručan, brižan, savjestan, zabavan, iskren i iskreno zainteresiran da ti pomogne u osvještavanju sebe i svoga života.

Došla sam kod Leona radi šestogodišnje nemogućnosti da ostanem trudna, zbog nekih manjih zdravstvenih teškoća te psihički preopterećena, anksiozna i neispavana. Ostala sam trudna negdje uslijed ciklusa tretmana, osvijestila sam puno toga, promijenila mjesto spavanja, spavam sada puno bolje i mirnije, promijenila sam neke navike, uvela neke dodatke u prehranu… Osjećam se zahvalno na podršci i svemu ostalome, neizmjerno bolje u odnosu na prije serije tretmana, imam više energije za promjene, asertivnija sam, kao da mi je netko “podigao kamen sa srca” i dao mi ” krila”…

Svima najiskrenije preporučujem i želim od srca ovo putovanje kroz vlastiti život i rad na sebi, koji ne prestaje, uz prekrasno vođenje prijatelja Leona Flatza. Veselim se novim putovanjima.

I.P.O.

Leon ne samo da odlično radi refleksoterapiju stopala i pristupa klijentu holistički nego tijekom i prije i poslije tretmana osjeća se iskrena briga prema nama kao osobi.

Kad odete na tretman ne samo da ste trenutno riješili ili olakšali fizičku tegobu nego ste stekli prijatelja, nekoga tko je uz vas… na vašem životnom putu i stalo mu je i iskreno brine o vama.

Kristina E.

Refleksoterapija u 10 tretmana mi je ovog proljeća inicirala čišćenje energetskih kanala. Imala sam osjećaj da se kameni blokovi pomiču unutar mene, kamenac čisti sa žila, jetra, pluća, sinusi oslobađaju nakupljene sluzi… Umor me savladavao nakon svakog tretmana, raspoloženje mi je bilo promjenjivo. Srećom, imala sam već iskustva s čišćenjem organa, pa ma koliko ovi efekti bili intenzivni, mene su radovali.

I stvarno, kada je konačno energija potekla kroz mene, čuda su krenula: životna radost, lakoća pokretanja i proživljavanja promjena, odlučnost, učinkovitost; prava ja je oživjela. Divota!

A Leon, majstor čudotvorac, samo se smješka i priča viceve. Nema obraćanja niti objašnjenja. Samo prisutnost i vještina na djelu.

Jasenka G.


Za tretman refleksoterapije kod gospodina Leona Flatza sam se odlučila zbog toga što znam kako je ugodno kad hodam bosa po travi, pijesku ili oblucima kamenčića po plaži. Isto tako znam da je na stopalima preslika naših unutarnjih organa, a kada vam refleksoterapiju radi tako stručna osoba kao što je gospodin Flatz, jednostavno se osjećate odlično.

Moj problem je bio kronični kašalj, a već nakon prvog tretmana ja ujutro nisam kašljala.

Sada je prošlo više od mjesec dana nakon serije tretmana refleksoterapije, a ja se osjećam super i svima bih preporučila Leona.

Marija D.

Ako želite rezervirati termin to možete učiniti na telefon 01 309 77 32 i na mobitel 091 267 22 22 ili termin možete rezervirati online ako kliknete ovdje.
Cjenik usluga možete pogledati ako kliknete ovdje.

© 2024. Sva prava pridržana. Leon Flatz