Refleksoterapija stopala Flatz za žene i djecu

Podrška u životu stiže na razne načine. Refleksoterapija je jedan od njih. Leon Flatz

Refleksoterapija stopala Flatz za žene i djecu - Podrška u životu stiže na razne načine. Refleksoterapija je jedan od njih. Leon Flatz

Tretmani za trudnice

Tretmani refleksoterapije za trudnice

Iako je trudnoća prirodni proces, sve veći broj žena pati od raznih tegoba tijekom trudnoće te im je potrebna i veća podrška da lakše prođu kroz to razdoblje.

S tretmanima refleksoterapije (refleksologije) može se početi iza 3. mjeseca trudnoće i može se slobodno s njima nastaviti uz povremene pauze sve do iza poroda. Od kraja 3. mjeseca pa sve do 6. ili 7. mjeseca trudnoće, budućoj majci daju se tretmani bez posebnih ograničenja, ali naravno uz posebnu brigu i osluškivanje njenog stanja kao i stanja djeteta tijekom tretmana ili između tretmana.

Refleksna masaža stopala u trudnoći iza 6. mjeseca trudnoće se radi tako da trudnice sjede na udobnom masažnom stolcu jer im je tada već ležanje na masažnom stolu prezahtjevno.

Nakon 6. ili 7. mjeseca trudnoće tretmani refleksne masaže stopala se malo modificiraju kako bi se pomoglo da se dijafragma majke miče slobodnije i tako olakšava rad srca, cirkulacija i disanje. Žene jako cijene podršku refleksoterapije za vrijeme trudnoće jer brzo osjete pomoć na fizičkom i emocionalnom planu.

Neke od najčešćih indikacija za refleksnu masažu trudnica su: povraćanje, bol u leđima, cistitis, venski i limfni zastoj u zdjelici i nogama te bolna stopala.

Ako želite rezervirati termin to možete učiniti na telefon 01 309 77 32 i na mobitel 091 267 22 22 ili termin možete rezervirati online ako kliknete ovdje.
Cjenik usluga možete pogledati ako kliknete ovdje.

© 2021. Sva prava pridržana. Leon Flatz